top of page

Lomalle Izmiriin!

Turkki on tuttu lomamaa suomalaisille mutta Izmirin alue on jäänyt monelta tutkimatta. Turkin lukuisat lomakohteet ovat tuttuja opastyön kautta ja kolme vuotta sitten muutettuani Izmiriin tiesin saapuneeni omaan Turkin helmeeni. Izmirin suurkaupunki on monipuolinen ja aivan omanlaisensa tunnelmaltaan. Jos saapuisin itse tänne alueelle lomalle, nauttisin kauniin kotikaupunkini tarjonnasta ainakin muutaman päivän ja suunnistaisin sitten lähialueen rantakohteeseen loppulomaksi. Izmirin paras puoli on sen monipuolisuus, se on samaan aikaan moderni ja avoin mutta myös turkkilainen ja alueen perinteitä vaaliva.

Izmirin suurkaupungissa voi tehdä monenlaista. Kolmessa päivässäkin ehtii. Voit sukeltaa historiallisen Kemeraltin basaarialueen kujille tinkimään ja haistelemaan eksotiikkaa, herkutella lounaaksi egean alueen yrttiruuilla lokantassa. Illalla suunnistetaan tunnelmalliseen kalaravintolaan, alkupaloja, kalaa ja rakıa. Alşançakin yöelämä tarjoaa jokaiselle jotakin, teatteria, livemusaa, clubeja tai tunnelmallisia iltakävelyitä rantabulevardilla. Izmir ei nuku koskaan. Kaupungissa on kymmenittäin ostoskeskuksia, palkittu eläintarha ja mielenkiintoisia museoita. Hemmottelupalveluista kiinnostunut suunnistaa Balçovan alueen kylpylöihin, kampaamoon kaunistautumaan tai kauneusklinikalle palveltavaksi. Näistä ja monista muista kaupungin tapahtumista kerron tarkemmin tämän blogin puolella kevään aikana lisää.

Tutustumalla Izmirin vuokrapalvelu sivustoon saat esimakua alueesta ja sen rantakohteista. Tutustu sivuston vuokrakohteisiin eri lomakaupungeissa, jos haluat lisää tietoa kohteesta ja asunnosta, laita viestiä! Seuraa facebook-sivuston uutisia ja tarjouksia. Kevään aikana tulossa lisää vuokra-asuntoja. Pysy kuulolla!

bottom of page